Trening Phoenix II 103121.703

Joma
272,00 RON
Varianta culoare: Albastru-Bleumarin
Marime:

Culoare: Albastru


Stoc epuizat
Cod EAN: 8445757207272 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: 103121.703
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Trening bărbați/băieți. Acest set din două piese include un hanorac cu fermoar și pantaloni lungi. Conceput pentru a fi purtat confortabil înainte, în timpul și după sport. Mai ales confortabil pentru antrenamentele de fotbal și futsal. În plus, fiind un trening atât de versatil, îl poți purta chiar și pentru a purta un look sport în fiecare zi. Un element de bază în dulapul oricărui sportiv.

Jacheta cu glugă are o închidere completă cu fermoar cu buton pentru a pune și a scoate ușor. Are nervuri pe partea de jos și manșete pentru a se menține cald la temperaturi scăzute. În plus, are două buzunare laterale pentru a putea depozita obiecte mici precum telefonul mobil sau cheile.

Pantalonii au o bandă elastică care se prinde de talie și se adaptează la forma fizică a sportivului. Se poate regla prin șireturi interne. Include, de asemenea, două buzunare laterale și un fermoar în partea de jos pentru a-l face mai ușor, mai rapid și mai confortabil să-l îmbraci și să-l scoți.

Ambele articole de îmbrăcăminte au fost confecționate într-o țesătură foarte confortabilă, rezistentă și foarte durabilă, care învăluie corpul pentru a oferi moliciune și confort. Spalare dupa spalare va arata in continuare la fel. De remarcat că nu va limita în niciun moment mișcările fotbalistului, astfel că acesta va putea face pase, driblinguri și șuturi pe poartă în deplină siguranță.

În design ies în evidență piesele de culoare contrastantă de pe partea superioară a hanoracului.

Logo Joma imprimat pe ambele articole vestimentare.

Compoziție: 100% Poliester

Pentru: Barbati

Tip echipament: Trening

Tip material: Poliester

Sport: Fotbal, Fotbal de sala

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!