Pantofi sport barbati Storm Viper RVIPES2311

Joma
439,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Verde fluorescent


Marime:

Culoare: Verde fluorescent


Stoc epuizat
Cod EAN: 8445757087249 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: RVIPES2311
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Pantofi de alergare pentru bărbați. Acest model cu un design avangardist este dotat cu amortizare și stabilitate deosebită, datorită faptului că continuă cu tehnologia revoluționară STABILIS în spate. Indicat alergătorilor cu greutate medie-mare în competiții și antrenamente pentru distanțe medii și maratoane. Sunt chiar grozave pentru recuperare.

Suprafața exterioară
Croială din material textil ușor, flexibil și respirabil, cu tehnologie VTS în zonele cu cea mai mare transpirație pentru o ventilație adecvată a transpirației. Materialul textil este protejat de bucăți din material sintetic introduse fără cusături folosind tehnologia FLEXSHIELD. Funcția sa este de a menține lejeritatea, de a proteja și de a susține tăietura și de a oferi stabilitate.

Suprafața interioară
Talpa intermediară realizată dintr-o singură bucată din noua și revoluționară REACTIVE BALL, un material care absoarbe impactul, faciliteaza impulsul si este reactiv. La fel ca ultimii săi predecesori, are o piesă STABILIS introdusă în spate pentru a preveni răsucirea pantofului și întoarcerile inadecvate în acea zonă.

Talpă                         
DURABILITY - talpă din cauciuc cu rezistență ridicată la abraziune. Continuă și cu noutatea cauciucului încorporat în zonele care au contact cu solul. Astfel, pantofii rămân ușori.
 

Pentru: Barbati

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!