Pantofi sport bărbați T.Ace Pro pentru iarbă T.ACPW-2020G

Joma
634,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Alb


Marime:

Culoare: Alb


Stoc epuizat

Durata de livrare: 14 zile calendaristice

Cod EAN: 8424309232931 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: T.ACPW-2020G
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Desenate pentru mari competiții, adresate sportivilor foarte exigenți care caută protecție, capacitate de transpirație și comoditate.

Greutate: 334 grame

Suprafața exterioară
Croiul este confecționat din nailon și KPU de înaltă abraziune pentru a suporta uzura în deplasările laterale pe pistă De asemenea, include un întăritor extern la călcâi pentru a proteja și la vârf este consolidată pentru durabilitate. Sistemul VTS de ventilare ce permite intrarea și ieșirea aerului în pantof, menținând temperatura piciorului. Toate materialele sunt lejere și în același timp rezistente.
Are sistemul JOMA SPORTECH, cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai compactă, ajutată de o mare capacitate de flexiune și mai bună ajustarea a piciorului. Întăritor la călcâi prin intermediul sistemului FIX COUNTER pentru o mai bună susținere, protecție și comoditate datorită formei ergonomice.

Suprafața interioară 
Branțul este de EVA termoconformată pentru a îmbunătăți forma piciorului.

Baza                           
Branțul și palma sunt de EVA premodelată și natural pentru a se ajusta la forma piciorului și contribuind la amortizarea pantofului absorbând impactul fiecărui pas. Unirea dintre palma și croi se realizează prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM prin care ambele piese sunt cusute de formă plană și fără cusături ieșite , care păstrează liniile rotunde ale piciorului.

Partea mediană          
Talpa intermediară este compusă din două piese, una de filon situată în partea superioară care oferă stabilitatea și a doua piesă compusă din talpa Rebound care proporționează reculul necesar pentru impuls la sprint și ușuează munca sportivului, un material care cumulează comoditate, rezistență și amortizare cu fiecare pas. În afară de asta, în partea din spate incorporează un întăritor extern pentru a evita uzura și pentru a susține călcâiul.

Talpă                          
Talpa este de cauciuc, foarte rezistent care întărzie uzura prin abraziune, prelungind astfel viața utilă a pantofului. De asemenea are un sistem de rotare, ROTATION, pentru a facilita și favoriza mișcările pe pistă. Crampoane DIN-40.
 

Pentru: Barbati

Sport: Tenis

Tip teren: Gazon natural

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!