Pantofi sport bărbați R.Victory R.VICTW-901

Joma
230,00 RON 115,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Negru


Marime:

Culoare: Negru


Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 zile calendaristice

Cod EAN: 9998872406321 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: R.VICTW-901
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Este un pantof de antrenament mediu cu o amortizare bună. Destinată pentru alergători cu greutate medie. Se caracterizează prin lejeritatea sa. Tu te ocupi de efort și el de picioarele tale.

Pantof cu DROP 10. Greutate 286 gr. Pas neutru.
 

Suprafața exterioară
Tăietura confecționată din nailon transpirabil și micro PU. Încorporează sistem de ventilare VTS ce favorizează transpirarația la intrarea și la ieșirea aerului. Tăietura se complementează cu sistemul SPORTECH prin care se injectează cauciuc pe tăietură pentru a evita cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului. Oferă lejeritate, comoditate, capacitate mai mare de flexiune și o ajustare mai bună. Grosimea este variabilă în fucție de nevoile de protecție și rezistență în fiecare zonă. Realizat fără cusături interioare pentru a favoriza ajustarea totală a piciorului, sistem 360, penru a o face mult mai lejeră și mai comodă. Tăietura se complementează cu consolidatoare pentru a mări rezistența călcâiului care oferă o protecție și comoditate mai mare datorită formei piciorului cu forme mai ergonomince, sistemul FIX COUNTER.

Suprafața interioară 
Branțul confecționat din EVA termoconformată se adaptează perfect la picior, ajutând la amortizarea încălțămintei absorbând așa impactul pasului.

Baza                           
Talpă din EVA natural cusută la tăietură.

Partea mediană          
Talpă intermediară dublă de filon de mică și mare densitate pentru a optimiza amortizarea și stabiliza pasul. Modelul Victory încorporează tehnologia BLOW UP ce favorizează pasul și imbunătățește amortizarea datorită construcției sale interioare în formă de bule.

Talpă                          

Talpă de cauciuc cu tehnologia FLEXO, linii de flexiune situate în mod ergonomic pe talpă pentru a oferi o mai bună tranziție a călcâiului până la vârf. Călcâiul permite doar flexiunea talpei, ceea ce oferă o susținere mai mare și o pășire mai naturală și mai flexibilă.

 
   

Pentru: Barbati

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!