Ghete fotbal bărbați Top Flex pentru teren sală TOPS.2004.IN

Joma
339,00 RON

Tip produs: Ghete

Varianta culoare: Albastru-Verde fluorescent

Marime: 42


Culoare: Albastru


Stoc epuizat
Cod EAN: 9998921853328 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: TOPS.2004.IN
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Modelul Top Flex de la Joma reprezintă flexibilitatea prin excelență a încălțămintei. Datorită tehnologiei exclusive brevetate de marcă, Joma a reușit să obțină o încălțăminte la fel de flexibilă precum piciorul. TOP FLEX este conceput cu ajutorul a trei tehnologii exclusive, care se adaptează la necesitățile jucătorului. Tehnologia cusătură tip mănușă: îmbinarea dintre partea superioară și branț face ca pantoful sport să se adapteze la talpa piciorului, conferind încălțămintei toată flexibilitate pe care o poate suporta piciorul. Sistemul pulsor: trei elemente situate strategic în partea din față și din spate absorb impactul aterizării în salt și favorizează impulsul. Tehnologia 360º: Sistem exclusiv JOMA SPORT prin care datorită designului tuturor elementelor, gheata se adaptează perfect la conturul rotunjit al piciorului și fața plantară a piciorului este perfect așezată. În acest mod se obține cea mai mare stabilitate și se previn accidentările datorate golului dintre picior și încălțăminte. Partea superioară cusută și lipirea dublă la bază reprezintă o garanție totală.

Suprafața exterioară
Sunt fabricate din piele de foarte bună calitate și realizate cu nylon interior de înaltă calitate, cu rezistență la tracțiune 800N / 50mm și deformatr 600N / 50mm. Are, de asemenea, o armare în vârf pentru lovire.

Suprafața interioară 
Branțul este EVA premodelat.

Baza                           
Fabricată din texton

Talpă                          
Talpa este realizată din cauciuc pentru abraziune care rezistă la 200.000 de cicluri de flexare alcătuiesc împreună talpa ideală pentru sporturi indoor. Cauciuc secționat mai ușor în zona de sprijin.
 
     
     

Pentru: Barbati

Sport: Fotbal de sala, Fotbal

Tip teren: Sala

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!