Pantofi sport bărbați R.Storm Viper R.VIPEW-2009

Joma
423,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Portocaliu-Visiniu
Marime:

Culoare: Portocaliu


Stoc epuizat

Durata de livrare: 10 zile calendaristice

Cod EAN: 8424309276027 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: R.VIPEW-2009
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Încâlțăminte avanguadistă, dotată cu o excelentă amortizare pentru alergătorii de greutate medie-înaltă care caută lejeritate, un impuls extra cu fiecare pas și un desen evidențiat datorită tehnologiei Rebound de Joma.

Pantof cu DROP 10. Greutate 253 gr.

 

Suprafața exterioară
Croiul este fabricat din nailon și TPU care oferă rezistență și lejeritate. Montajul cu talpa se realizează prin intermediul sistemul 360 care facilitează distribuirea naturală a pasului. Fabricată cu tehnologia JOMA SPORTECH, sistem de cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând o structură mai comodă, cu mai mare capacitate de flexiune și mai mare ajustare a piciorului. Include sistem de ventilare VTS care permite intrarea și ieșirea de aer în pantof menținând temperatura piciorului. Întăritor care oferă o mai mare protecție și comoditate la călcâi datorită formei mai ergonomice, sistemul FIX COUNTER.

Suprafața interioară 
Branțul este fabricat din EVA premodelat, ajustat la forma piciorului și antibacterian.

Baza                           
Talpa este din EVA natural de 2mm cusută de croi, prin intermediul tehnologiei GLOVE SYSTEM o metodă de cusătură plană, oferind o mai mare comoditate și reducând greutatea.Tehnologia EVA contribuie la amortizarea pantofului absorbând impactul pasului.

Partea mediană          
Talpa intermediară realizată cu un sistem de amortizare compusă dintr-o piesă cu gel care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul, sistemului REBOUND cu două piese de filon, prima este o bază care stabilizează pasul și proporționează amortizarea și alta care se divide în secțiuni care ajustează pasul de la aterizare până la implementare provocând o tranziție perfectă.

Talpă                          

Talpa este confecționată din cauciuc de înaltă calitate, integrează sistem FLEXO pentru a îmbunătății tranziția de la câlcăi la vârf cu fiecare pas. Tehnologia STABILIS integrată pentru a reduce mișcarile călcâiului și a vârfului astfel că torsiunea și flexarea oferă o mai mare stabilitate. Acest model are de asemene integrată o piesă triunghiulară centrală care evită deformarea prin exces de amortizare. Încorporează sistemul PULSOR care absoarbe impactul pasului și favorizează impulsul

 
 

Pentru: Barbati

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!