Pantofi sport barbati R.Hispalis RHISPS2103

Joma
329,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Bleumarin-Turcoaz


Marime:

Culoare: Bleumarin


Stoc epuizat
Cod EAN: 8424309381288 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: RHISPS2103
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru persoanele care caută o amortizare excelentă. Destinată alergătorilor care cântăresc peste 70 de kilograme pentru antrenament timp de 1 până la 7 zile. Făcut să alerge acolo unde nimeni nu a pășit.

Încălțăminte cu DROP 12. Greutate 256 gr.

Suprafața exterioară

Tăiatul este confecționat din nailon personalizat și TPU sudat pentru a elimina greutatea și cusăturile. Acesta încorporează sistemul la 360 de grade pentru a îmbunătăți unirea dintre talpă și tăietură, facilitând distribuția naturală a greutății în banda de rulare. Zona călcâiului este mai consistentă pentru a îmbunătăți încadrarea și confortul, la fel și zona centrală pentru a evita deformările. Croiala este consolidată cu tehnologia JOMA SPORTECH, cauciuc injectat care previne cusăturile și alte materiale rigide în partea superioară a pantofului. Oferă ușurință, confort, flexibilitate mai mare și o mai bună potrivire la picior. Grosimea este variabilă în funcție de nevoile de protecție și rezistență ale fiecărei zone. Călcâiul încorporează tehnologia EXO COUNTER un contrafort extern care oferă o protecție mai mare și îmbunătățește stabilitatea pantofului. Și un sistem de ventilație VTS care permite aerul să treacă, menținând constantă temperatura piciorului.


Suprafața interioară 
Piciorul EVA pre-modelat care se potrivește formei piciorului.

Baza                           
Talpă naturală EVA cusută pe tăietură cu ajutorul sistemului GLOVE SYSTEM, prin care ambele piese sunt cusute plane și fără cusături proeminente, care menține liniile rotunjite ale piciorului.

Partea mediană          
Talpa interioară realizată cu sistemul dublu FULL DUAL PULSOR filon cu densități diferite pentru a optimiza amortizarea. Cu cât densitatea este mai mare, cu atât stabilitatea este mai mare, în timp ce densitatea este mai mică, cu atât mai ușoară este mai mare. Această tehnologie oferă flexibilitate alergătorului și o mai bună absorbție a benzii de rulare. include un sistem C2S (Cell Cushion System), o parte interioară cu un sistem de celule perforate care permite o amortizare mai bună și o recuperare mai rapidă a formei. În banda de rulare, piesa se extinde facilitând amortizarea și favorizând impulsul sportivului.

Talpă                          

Talpa Hispalis încorporează un sistem de DURABILITATE care oferă tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care prelungește rezistența la uzură prin abraziune prelungind astfel viața pantofului. Este completat de sistemul FLEXO, linii de flexare situate ergonomic în talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâie la vârf în fiecare pas. În călcâi permite doar flexarea talpii, ceea ce oferă un suport mai bun și o amprentă mai naturală și mai flexibilă. Talpa este completată cu tehnologia STABILIS, o bucată de TPU situată în partea cea mai îngustă a tălpii pentru a evita întoarcerile necorespunzătoare între partea din față și cea din spate a piciorului, obținând astfel o stabilitate mai mare. Sistemul PULSOR completează talpa, fiind o bucată de gel care absoarbe impactul benzii de rulare și favorizează impulsul alergătorului.

 
 

Pentru: Barbati

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!