Pantofi sport femei R.4000 R.40LW-2007

Joma
480,00 RON 195,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Coral-Albastru


Marime:

Culoare: Coral


Stoc epuizat

Durata de livrare: 10 zile calendaristice

Cod EAN: 8424309159962 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: R.40LW-2007
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Noua talpă intermediară R.4000 REACTIVE oferă cea mai mare rentabilitate a energiei în comparație cu orice alt pantof Joma și transformă impactul pasului tău în energie pentru următorul. Conform unui studiu realizat de Centrul de Inovare și Tehnologie INESCOP, talpa intermediară R4000 REACTIVE are un procent de recuperare de 82%, ceea ce înseamnă că alergătorul va simți o revenire mai mare de energie și va transforma impactul pasului tău în impuls pentru următorul. Indicat pentru un ritm de cursă mai mic de 3 minute pe kilometru. Indicat pentru greutate medie - mică.

DROP: 6
Greutate: 215 g

Alergătorul va simți senzația de impuls care va ajuta mușchii să reducă oboseala. Cu o oboseală musculară mai mică, performanța cursei va fi mai mare și viteza este crescută. R4000 REACTIVE ajută la îmbunătățirea ritmului cursei și la recuperarea mai bună după competiții.

Tăierea constă dintr-un singur strat care ajută la reducerea greutății pantofului. Joma a lucrat pentru a oferi cea mai bună respirabilitate prin sistemul VTS. Orientarea modelului de plasă realizează un flux intern de aer de la deget de la picior în spate, răcind piciorul cu fiecare pas.

Construcția pantofului se face prin sistemul JOMA SPORTECH care ajustează tăietura la picior de la șireturi la călcâi cu injecție de cauciuc, un material mai ușor decât clasicul TPU. Potrivirea este îmbunătățită prin utilizarea de ochiuri duble și benzi elastice interne care vor menține limba fermă în timpul cursei.

Talpa sa este una dintre cele mai ușoare din colecția tehnică de alergare Joma. Cauciucul DURABILITY a fost creat într-o țesătură perforată care reduce greutatea totală a pantofului, ajutând la refacerea formei intermediare.

Suprafața exterioară

Partea superioară este realizată din nailon și TPU inserate pentru a oferi rezistență la tăiere. Spumă interioară pentru o adaptare mai bună a gleznei. Sistemul JOMA SPORTECH de cauciuc injectat care evită cusăturile și alte materiale rigide, creând astfel o structură mai confortabilă, cu o flexibilitate mai mare și o potrivire mai bună la picior. Tehnologia de ventilație VTS care permite aerului să intre și să iasă din pantof, menținând o temperatură constantă a piciorului.

Suprafața interioară 
Branț realizat din EVA preformat care se ajustează la forma piciorului. Branț natural EVA de 2 mm cusut la tăietură cu sistemul GLOVE SYSTEM, pentru montare între branț și partea superioară, care oferă un confort mai mare și reduce greutatea. Ambele piese sunt cusute plate, fără cusături proeminente, care menține liniile rotunjite ale piciorului.

Baza                           
Talpă intermediară din filon spongios de înaltă calitate care favorizează amortizarea și o placă din PVC care trece de la centru la vârf pentru a crește puterea în impuls. Incorporează sistemul STABILIS, care este o bucată de TPU situată în cea mai îngustă parte a tălpii pentru a evita virajele necorespunzătoare între partea din față și cea din spate a piciorului, obținând astfel o stabilitate mai mare, menținând amprenta fermă în mișcările laterale.

Partea mediană          
Partea interioară din material spongios de înaltă calitate, care favorizează amortizarea și placă din PVC, care merge din partea centrală la vârf pentru a crește puterea impulsului. Sistemul STABILIS care încorporează o bucată din TPU este situat în partea cea mai nngustă a tălpii, pentru a evita întoarcerile necorespunzătoare între partea din față și din spate a piciorului, realizându-se astfel o mai mare stabilitate menținând amprenta fermă în mișcări laterale.

Talpă                          

Talpă de cauciuc pentru a rezista la abraziune (DIN-40) care încorporează un sistem FLEXO de linii flexibile situate ergonomic pe talpă pentru a oferi cea mai bună tranziție de la călcâi la vârf în fiecare pas.

 
 

Pentru: Femei

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!