Pantofi sport femei R.5000 R.500LS-2011

Joma
470,00 RON

Tip produs: Pantofi

Varianta culoare: Verde fluorescent


Marime:

Culoare: Verde fluorescent


Stoc epuizat

Durata de livrare: 10 zile calendaristice

Cod EAN: 9999174306265 Ai nevoie de ajutor? 0743 055 080
Cod Produs: R.500LS-2011
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Joma a compilat toate opiniile sportivilor care au încercat cel mai ușor pantof din istoria companiei, cântărind doar 187 de grame, unde își spun prima experiență și senzații cu R-5000.

Atletul olimpic Chuso García Bragado a testat modelul R-5000, pentru el sunt pantofi care: LOREM IPSUM (declarații video). Bragado este sportivul spaniol cu ​​cele mai multe olimpiade, are peste 350 de kilometri de mers pe jos olimpic pe picioare și în Tokyo2020 va juca al optulea joc olimpic. A fost campion mondial la Stuttgart 1993 și de trei ori subcampion în 1997, 2001 și 2009.

Pantoful se adresează alergătorilor cu tehnică excelentă, muncă musculară adecvată și care își controlează foarte bine piciorul, astfel încât să nu aibă nevoie de o amortizare excesivă sau direcția benzii de rulare și un ritm de cursă sub 3 minute.

Este recomandat pentru serii sau distanțe scurte de antrenament și competiție la distanță lungă. Greutatea minimă pe care pantoful o adaugă corpului tău în timpul cursei, reduce sarcina și ajută la strângerea urmelor tale.

Joma a lucrat în special pentru a obține o ventilație maximă prin sistemul VTS îmbunătățit. Orientarea modelului de plasă realizează un flux intern de aer de la deget de la picior la spate, răcind piciorul cu fiecare pas.

Construcția pantofului se face prin sistemul JOMA SPORTECH care ajustează tăietura la picior de la șireturi la călcâi cu injecție de cauciuc, un material mai ușor decât TPU-ul clasic și contrafortul interior coborât părțile laterale pentru a îndepărta excesul de material de care nu au nevoie alergătorii tehnici.

Lucrarea excelentă pentru a ușura greutatea este mai evidentă în limbă. O singură bucată plană de doar câteva grame care va trece neobservată de alergător. Pentru a-l face foarte confortabil, se adaugă o bucată interioară de spumă foarte subțire pentru a asigura șireturile. Acestea sunt fire plane, ușoare, care contribuie la lejeritatea maximă generală a pantofului.

Talpa intermediară construiește un pantof cu profil redus cu Drop 6. Reactivitatea oferită de sistemul FLY REACTIVE vă permite să decolați rapid fără a vă ridica prea mult de pe sol și, astfel, să economisiți energie.

FLY REACTIVE Aceasta este marea contribuție a lui Joma la R-5000 atunci când vine vorba de amortizare. Este o tehnologie nouă dezvoltată de marcă și aplicată pe talpa intermediară care constă dintr-un material foarte ușor care returnează o cantitate mare de energie în fiecare etapă. Caracteristicile sale de flexibilitate și ușurință îi permit să-și recupereze forma la viteză mare, ceea ce crește amprenta la început. Oferă o amortizare super lejeră și un ciclu uniform de pas, în care piciorul va simți confort în toate punctele.

Joma a dezvoltat un studiu biomecanic exhaustiv al benzii de rulare a alergătorului tehnic către care se îndreaptă R.5000 pentru a reduce talpa exclusiv la punctele în care talpa piciorului are contact cu suprafața. Acest lucru ușurează greutatea acestei părți a pantofului și menține o protecție adecvată. Calitatea cauciucului de înaltă densitate oferită de sistemul DURABILITY este menținută.
În zona degetelor, talpa are o suprafață mai mare pentru a proteja pantoful de uzura la decolare.

Pentru: Femei

Sport: Alergare

Tip închidere: Sireturi

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Zilnic 10:00-18:00

0743 055 080 comenzi@echipamentesport.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!